Holdfénycon – WoW Nightelf

A Holdfényconra két jelmezt tervezek kivinni, melyek közül az egyikkel megakadtam (megint -.- ), ezúttal anyaghiány miatt… bah >.>
Szóval amíg várok, hogy megjöjjön az anyag utánpótlásom, belefogtam a másik tervbe.

A karaktertválasztásban most szerepet játszott a nyár, bár az utóbbi időben több volt az eső és a hideg, mintsem a napfény és a meleg… de remélhetőleg lesz még idén nyár. :)

A választásom most újra egy WoW-os karakterre esett. Továbbra is imádok mindenféle elfet, és még mindig szeretem a páncélos elemeket, így most újra egy olyan karaktert választottam, mely ezek kombinációja: egy WoW-os nightelf

A ruha nem egy konkrét ingame szett, hanem egy art verzió, sok wallpaperen és arton/fanarton is előkerül.
Ahány art (és fanart) annyiféle színárnyalat, mármint ami a bőrszínt, hajszínt, ruhát és páncélt illeti (kimaradt egyáltalán valami? :D ). De igyekszem majd megtalálni köztük a nekem fekvő középutat. :)

És – bár ez a ruha részben eltér az első kettőtől (ő egy nightelf npc), de a design ugyan arra épül – ezen a képen tetszett meg még nagyon néhány elem, ezért innen is átvettem pár dolgot (pl. a vállvért felső részének a mintáját, és még pár hasonló apróságot)

A hajszínnel valószínűleg nem lesznek problémáim, két parókám is van ami tökéletesen megfelel a célnak, egy mély sötétlila, és egy sötét zöldeskék. Első körben a sötétlila felé hajlok, de ez valószínűleg majd az utolsó teszteknél fog eldőlni, amikor már össze tudom próbálni a kész cosplayt és a bőrszínt, attól függően melyik mutat majd jobban.

A következő bejegyzésben már igyekszem sorba venni az eddig kész darabokat. :)